Luennot ja valmennukset

Pidän luentoja ja valmennuksia hyvinvoinnin eri osa-alueista. Valmennuksessa tehdään erilaisia aiheeseen liittyviä harjoituksia, joiden tarkoituksena on herättää ajatuksia ja antaa kuulijan löytää omia toimintatapoja oman hyvinvointinsa lisäämiseen. Harjoitukset tehdään itsenäisesti. Luennolla hyvinvoinnin eri osa-alueita lähestytään yleisestä näkökulmasta. Luennolla kuulija on vuorovaikutteisessa roolissa, jossa aiheista keskustellaan ja ajatuksia vaihdetaan ryhmässä.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi

Kokonaisvaltainen hyvinvointimme koostuu monesta eri osa-alueesta elämässämme. Ihminen on kokonaisuus ja kaikki hyvinvoinnin osa-alueet vaikuttavat sen kokemiseen. Mitä ovat nämä osa-alueet ja miten voin niihin vaikuttaa?

Liikunta- ja ravinto

Miten minun tulisi liikkua, jotta hyötyisin siitä terveyden kannalta eniten? Eikö kaikki liikunta ole terveysliikuntaa? Mikä on paras dieetti tällä hetkellä? Miten pidän painoni hallinnassa? Pitääkö minun kiinnittää huomiota syömiseeni, jos olen normaalipainoinen? Liikunta- ja ravintovalmennuksessa pohditaan mm. näitä kysymyksiä.

Elämän stressitekijät ja niiden vaikutukset kehossamme

Mitkä asiat elämässämme aiheuttavat stressiä. Millaista on negatiivinen ja positiivinen stressi ja miten voin itse vähentää erilaisten stressitekijöiden vaikutusta kehossani. Tämä valmennus sopii hyvin liitettäväksi myös osana muihin valmennuksiin.