Yritys

Olen perustanut yritykseni liikunnanohjaajaksi valmistumiseni jälkeen vuonna 2000. Päätoimisen yritystoiminnan aloitin syksyllä 2013.

Tällä hetkellä ohjaan erilaisia ryhmäliikuntatunteja yhteistyökumppaneilleni Rajamäen Uimahallille, Nurmijärven kunnan liikuntapalveluille ja Nurmijärvi Opistolle, sekä toimin henkilökohtaisena personal trainerina yksityisille henkilöille. Myös erilaiset hyvinvointivalmennusten työyhteisöille ja henkilökohtaisten ohjelmien tekeminen asiakkaille on osa työtäni.

Ohjaustyö asiakkaiden parissa on työn suola, joka palkitsee ohjaajan ja ohjattavan. Ohjaajana opin jatkuvasti eri-ikäisten ja erillaisten ryhmien kanssa toimiessani. Tavoitteeni on antaa asiakkailleni positiivisia kokemuksia liikunnan parissa sekä jakaa sitä tietoa liikunnasta, terveydestä ja hyvinvoinnista, mitä olen vuosien varrella kerryttänyt tietopankkiini.

Haluan tehdä liikunta- ja hyvinvointisektorilla monipuolisesti erilaisia töitä. Tämän takia jatkuva kouluttautuminen on elinehto ja eteenpäin vievä voima. Halu oppia ihmisen fyysisestä ja psyykkisestä valmentamisesta on loputon. Liikunnanohjaajatutkintoani olen täydentänyt erilaisilla koulutuksilla. FAF Personal traineriksi opiskelin vuonna 2003 ja Pilates- ohjaajaksi 2009. OlonKeveys- valmentajaksi valmistuin 2013. Keväällä 2015 valmistuin RYT-200 joogaohjaajaksi. Joogaopintoja täydensin vielä 100 tunnin opintokokonaisuudella kesällä 2016, sekä Yin Tonics ohjaajakoulutuksella 2018.

Olen työskennellyt myös ikäihmisten parissa vuodesta 2003 ja kouluttautunut Ikäinstituutissa ikäihmisten Valssi- ja Voitas- kouluttajaksi. Työ ikäihmisten parissa on opettanut paljon liikunnan merkityksestä fyysisen ja psyykkisen toimintakyvyn sekä yleisen hyvinvoinnin ylläpitämisessä.